yoga in het park

We gaan naar buiten! (En daarnaast kun je natuurljk nog steeds de online lessen volgen)

Via de nieuwsbrief/ website en momoyoga houden we je op de hoogte van locaties en tijden. Geef je op voor de nieuwsbrief  als je wilt (www.mareyoga.nl, naar beneden scrollen). We plannen de buitenlessen op de kortere termijn, afhankelijk van het weer.

Buitenlessen week 25:

di., 16.6.: 19. 30 uur, Hatha Yoga met Mirja, Cronesteyn GEANNULEERD WGS ONWEER

za, 20.6: 09:30 uur, Hatha Yoga met Anastasia, Plantsoen

Zo, 14.6: 09.30 uur, Hatha Yoga met Mirja, Tuin van Noord

Zondag is ook Wereld Yoga Dag: Doe gratis mee aan 108 zonnegroeten met de Leidse Yoga Community, life via zoom! (zie ‘actueel’)

 

Spelregels voor buitenyoga:

– Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde) klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden) en benauwdheid.

– Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwsheidsklachten heeft.

– Houd 1,5 m afstand van elkaar

– 2 m afstand tot fiets- en voetpaden

– Neem je eigen spullen mee: mat (evtl handdoek), drinken en wat je verder zou willen gebruiken (bvb deken en/ of meditatiekussen)

– Kleed je warm genoeg en in laagjes, zodat je makkelijk aan kunt passen als het warm/ koud is

– Kom op tijd, maar ook niet te vroeg (10 min voor start les)

Reserveer je les zoals altijd via momoyoga, geen inloop mogelijk!

– De gemeente heeft bepaald dat er maximaal 10 mensen (+ de docente) samen buiten mogen sporten. Om ervoor te zorgen dat die mensen, die willen komen, dit ook zoveel mogelijk kunnen doen, is annuleren voor de buitenlessen mogelijk tot  4 uur voor start les.  

– De buitenlessen gaan door bij droog weer. Check bij twijfel het online rooster voordat je vertrekt. Als de les niet doorgaat, wordt deze in momoyoga 1 uur van tevoren als geannuleerd weergegeven (en wordt de les uiteraard teruggeboekt naar je kaart).

– De online lessen gaan gewoon door en als je tijd en zin hebt, kun je uiteraard ook zowel de online lessen boeken, als een buitenles.

We kijken ernaar uit om jullie weer te zien!