MareYoga • e-mail • Leiden

Over mij

Yoga is voor mij een manier om niet alleen lichamelijk gezond te blijven, maar ook om mijn lijf  en geest te leren kennen zoals die is: met zijn sterke kanten en tekortkomingen. In de yoga (en daarbuiten, maar dat valt nog niet altijd mee…) probeer ik dit te observeren en hierin een milde en vriendelijke houding te ontwikkelen. Yoga is een fijn oefenveld voor zelfonderzoek  en -ontwikkeling. En daarnaast is het gewoon heerlijk om te bewegen! Ik hoop in mijn lessen je nieuwsgierigheid aan te wakkeren en dat yoga bij kan dragen om je thuis te voelen in en met jezelf.

Op zoek naar meer rust en ontspanning begon ik rond mijn 30e met yoga.  Vanaf 2015 ben ik me via verschillende trainingen verder gaan verdiepen en in de periode ben ik ook begonnen zelf les te geven. In 2017 heb ik de studio, waar ik toen lesgaf, overgenomen. 6 jaar lang was MareYoga mijn yogastudio in het centrum van Leiden. Dingen veranderen: de studio is nu een woning, en dingen blijven: mijn fascinatie voor het samenspel van lichaam en geest, liefde voor beweging, willen blijven leren en onderzoeken en dit ook graag delen. Op dit moment geef ik geen vaste wekelijkse lessen. Nieuws in het aanbod kun je lezen op deze plek en ook via de nieuwsbrief.

Ik ben opgegroeid in Duitsland en na wat omzwervingen via Engeland en Frankrijk  in 1998 in Nederland komen wonen. In Duitsland heb ik Sociologie gestudeerd en in Nederland Kunstzinnige Therapie. Voordat ik me ook in mijn werk op yoga ging richten, heb ik een aantal jaren in de Psychiatrie gewerkt.

Ik blijf graag leren:

Bekkenbodemyoga, Samsara Yoga Docentenopleiding, 2022
‘Yoga bij Parkinson’, Stichting Yoga4Parkinson’, 2022
Stoelyoga, Stoelyoga Nederland, 2020
‘Yoga voor ouderen’, Saswitha, School voor yoga en wijsbegeerte, 2019/2020
‘Integrales Faszien Yoga’, Level 1, Daniela Meinl (DE), 1919
Advanced Teachers Training week, Brahmani Yoga, Julie Martin (DE) 2018
Vinyasa Yoga Verdiepingstraining, Yoga Garden (Anat Geiger en Marcel vd Vis Heil) (NL), 2017
Yin Yoga teacher training, Yoga Garden (Anat Geiger en Marcel vd Vis Heil) (NL), 2017
Vinyasa Yoga teacher training, Yoga Garden (Anat Geiger en Marcel vd Vis Heil) (NL), 2015

.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!