MareYoga thuis

Heb bent nog geen lid van MarYoga (of niet meer) en je hebt behoefde aan inspiratie om thuis yoga te kunnen beoefenen? MareYoga biedt in deze periode verschillende online lessen aan, zodat je ook thuis ruimte kunt creëren om naar binnen te keren, te ontspannen maar ook juist te bewegen en te zorgen dat je lichamelijk zo gezond mogelijk, fit en energiek blijft.

Hoe het werkt :
– Je koopt een losse les (13,-euro) : https://www.mareyoga.nl/tarieven/ . Voor de prijs van een losse les, mag je op dit moment een week onbeperkt allen online lessen van die week volgen!
NB:  als je alleen een keer in de week een les doet, is dat ook goed! Dat is wat je ‘normaal’ ook zou doen, geen stress door dat je mee zou mogen. Maar als je wilt en als het je goed doet, mag het dus ook vaker. Als je nog niet ingeschreven staat in momoyoga, moet je je eerst inschrijven (wordt je vanzelf naartoegeleid)
– Je reserveert de les “MareYoga thuis: online lessen’ die op dit moment elke maandagavond op het rooster staat.
– op dinsdag stuur ik aan iedereen die zich ingeschreven heeft een mail met links naar verschillende lessen. Het zijn meestal minimaal 4 lessen, en een mix uit lessen van ongeveer 1 uur en kortere lessen, actieve en rustigere lessen.
– Handig om je ook in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent, als dingen weer veranderen (en dat doen ze op dit moment regelmatig): https://www.mareyoga.nl hier naar beneden scrollen en aanvinken: Nieuwsbrief voor leden. – Je kunt je zelf eenvoudig op elk moment ook weer afmelden.

Veel plezier, energie, rust en inspiratie toegewenst!