stoelyogaBinnenkort (mei) start bij MareYoga een nieuwe cursus: Stoelyoga. Stoelyoga is een milde en toegankelijke vorm van yoga. De oefeningen worden grotendeels zittend op een stoel uitgevoerd. Soms gebruiken we de stoel ook als ondersteuning voor staande balansoefeningen. Je zult verrast zijn hoeveel er mogelijk is op en rond de stoel.

Stoelyoga is voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Het is bijzonder geschikt voor mensen die graag yoga willen doen en moeite hebben om op de grond te zitten of vanaf de grond op te staan. Het tempo van de les is rustig. Bewegen en verstillen vanuit een vriendelijke en nieuwsgierige houding met respect voor je lichaam staan voorop. Je hoeft niets te presteren of te bereiken. En ook al hoef je niets te bereiken, je zult bij regelmatige beoefening merken dat (stoel-)yoga je helpt om je lichaam sterk en soepel te maken en te houden. Het kan je ondersteunen om vitaal en ontspannen te blijven.

De cursus vindt plaats op de woensdagmiddag, 17.15 – 18.15 uur. Het precieze startdatum volgt binnenkort. Heb je belangstelling? Mail dan alvast naar mirja@mareyoga.nl en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.