mirja Zitzner docent MareYogaBewegen is belangrijk voor iedereen. Heb jij de ziekte van Parkinson, dan is het nog een keer extra belangrijk, en vormt wellicht ook een grotere uitdaging. Yoga afgestemd op jou lichaam en jou behoeftes kan postitief doorwerken op een aantal gebieden . Met behulp van eenvoudige bewegingsoefeningen, aandacht voor de adem en het leren focussen van gedachten werken we aan mobiliteit, kracht, balans en ontspanning. De basis is een vriendelijke, zorgzame houding naar onszelf toe en naar ons lichaam. Op  maandag 8 mei, 11.00 – 12.00 uur start een nieuwe cursus  van 9 bijeenkomsten gestart. De laatste bijeenkomst is op 10 juli (2e Pinksterdag is er geen les)

De kosten voor de hele cursus zijn € 120, 00. Bij later instroom betaal je het resterende aantal lessen (13,33€ per les)

Interesse? Mail dan naar mirja@mareyoga.nl en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk om later in te stromen, wanneer de cursus al gestart is.

NB: De studio is op de eerste verdieping zonder lift. Het is daarom noodzakelijk om zelfstandig een trap te kunnen lopen.