couch potatoMisschien wil je het liefst onder de dekens kruipen en een winterslaap houden, vaak heb je uiteindelijk toch baat bij beweging. Om je hierin een beetje op gang te helpen, bieden we je deze winter een maand onbeperkt yoga lessen aan voor 50,- euro.

Kies, wat je nodig hebt: extra energie en kracht door dynamische (Ashtanga) Vinyasa lessen? Of jezelf juist overgeven aan ontspanning, niets hoeven in een yin les? Meer aandacht voor wat er van binnen speelt en trainen van je concentratie via een Yoga & meditatieles? Of iets daartussenin, op een milde manier je lichaam strechen en je bewust worden van jezelf in het hier en nu in een hatha of Do In les.  Of van alles en beetje, met een maand onbeperkt mag je spelen met je normale routine, en kun je uitproberen wat je anders misschien niet zou doen, omdat het ten koste zou gaan van je vaste les. Ook een mooie kans om eens een andere docent te leren kennen!

‘1 maand onbeperkt yoga’ is een tijdelijke actie en verkrijgbaar t/m 3  maart (en dus te gebruiken t/m maart).

Het aanbod is geldig voor zowel leden als nieuwkomers (leden kunnen mij een mail sturen, dan wordt hun lopende kaart 4 weken gepauzeerd)

Het aanbod geldt voor alle vaste lessen op het rooster en exclusieve extra lessen/speciale workshops.

Koop je maand onbeperkt yoga hier: https://www.momoyoga.nl/MareYoga/inschrijven/

.