lucht Vanaf deze zomer kun je bij MareYoga na de zondagochtendles ook een  halfuur individueel ademtherapie  volgen. Bij ademtherapie verkennen en verruimen we door middel van subtiel fysiek contact tussen docent en deelnemer jouw eigen adem in verscheidene ademgebieden in het lichaam. Denk hierbij aan het bekken, de flanken en de borst. Op deze wijze wordt er gezocht naar verdieping van het adembewustzijn. Ademtherapie is erg geschikt om te doen na het meedoen aan de yogales, maar kan eventueel los hiervan gevolgd.

Daarnaast kun je ook een uur individuele Hatha yoga boeken in combinatie met ademtherapie op de zondagen zonder groepsles. Het Hatha gedeelte wordt gegeven met de nadruk op de adem als verbinding tussen lichaam en geest en uitgebreide aandacht voor beweging, ontspanning en verstilling. We streven nergens naar, maar erkennen wat er gebeurt in het moment en gaan we steeds opnieuw uit van de mogelijkheden zoals die zich hier en nu aandienen. De oefeningen sluiten aan bij het ademtherapie gedeelte. 

Lijkt het je fijn om Hatha en/of ademtherapie te krijgen, afgestemd op jouw lichaam? Meld je dan aan via Momoyoga. Hopelijk tot snel!

De individuele lessen worden gegeven door Peter.

Data en kosten:
Een sessie individuele ademtherapie  van 30 min. kun je volgen op 4. en 18. juli en 1./15./ en 29 augustus van 11.00 – 11.30 uur. We adviseren om vooraf de groepsles mee te doen, maar je kunt de ademtherapie ook los boeken.

 Individuele yoga en ademtherapie (60 min):
11. en 25. juli en 8 augustus, 9.30 – 10.30 uur.

In juli en augustus kun je de lessen met korting volgen:
24,- euro voor de 30 minuten ademtherapie
(29.- euro vanaf sep) en
50,- euro voor de 60 minuten yoga en ademtherapie
 (59,- vanaf sept)
(de prijzen zijn inclusieve BTW)

Je kunt de individuele lessen aanschaffen en boeken via momoyoga. Een individuele les kun je annuleren tot uiterlijk 24 uur van te voren.