MeditatiecursusMeditatie is een integraal onderdeel van de yogabeoefening en is de 7de stap van het 8-voudige pad van Patanjali
(Indiaase filosoof uit de 2e eeuw v.c., auteur van de Yogasoetra’s). In de praktijk komen ad hoc beoefenaars
vaak niet verder dan de 6-de stap: concentratie.

Bij Mare Yoga willen we meditatie meer onderdeel gaan laten uitmaken van een reguliere practice. We willen m.n een verdiepingsslag maken die bij een ad hoc beoefening niet mogelijk is.

Daarom bieden we vanaf 2018 meditatieblokken van 6 keer aan voor geinteresseerde beginners, die bij voldoende belangstelling overgaan in cursussen voor meer ervaren beoefenaars.

Er is namelijk zo veel meer rond meditatie te ervaren dan mogelijk is bij een solitaire les.
Allereerst pranayama-en lichaamsoefeningen om het lichaam “ geschikt” te maken om een verfijndere energie te geleiden.
Als het lichaam meer is gezuiverd, zijn we in staat eerder gedachtenloos in de stilte te zijn, en het veld te ervaren dat ligt achter de duizenden gedachten, plannen en gevoelens, die meestal het dagelijkse bestaan uitmaken.

Wil jij dat ook meer gaan ervaren, meldt je dan aan voor de beginnerstraining van 6 keer.

De cursus vindt plaats op zondagochtend, 08.30 – 09.45 uur.

Dat lijkt misschien een hele opgave op de zondagochtend, maar je zult zien dat het ook juist een heel mooi en verstild moment is om je zondag mee te beginnen! Na twee weken achter elkaar om erin te komen, zijn de bijeenkomsten 2wekelijks.

Data: 4/11/25 februari, 11/25 maar en 8 april
Kosten: 78,- (koop hier)

NB: Je meld je aan voor de gehele cursus. De cursus loopt naast de reguliere lessen, deelnemen op je yogakaart is niet mogelijk.

Heb je wel belangstelling maar kan je niet op de zondagochtend? Stuur een mail naar mirja@mareyoga. Bij voldoende aanmeldingen starten we een twede introductiecursus op de donderdagochtend, 09.00 – 10.15 uur!