Yogaschool Yoga Leiden Mirja Zitzner Vinyasa Yoga

Heb je een energieke les nodig, om daarna aan het einde te kunnen ontspannen en te verstillen? Ben je benieuwd naar wat yin yoga je zou kunnen brengen, maar denk je, dat het voor je moeilijk vol te houden is, om 3-5 minuten stil in een houding te blijven? Of houd je gewoon  van de combinatie van actief / energiek (yang) en rustig/stil (yin)? Dan is deze les voor jou! In anderhalf uur hebben we tijd om beide aspecten te exploreren. Na een dynamisch eerste gedeelte waarin we energie opwekken en waarin je moet focussen op de bewegingen, vertragen we in de tweede helft en verschuift de aandacht steeds meer van ‘doen’ naar ‘zijn’, van actief handelen naar observeren zonder in te grijpen.
NB: het yang gedeelte zal actiever zijn, dan in de yin yang les op vrijdagochtend. Twijfel je, kun je even met mij overleggen.

Wanneer? vrijdag, 3 april,  20.00 – 21.30 uur
Docente: Mirja

Deelname: 15 euro (met abo), 18 euro (zonder abo),ivm tijdelijke sluiting van de studio wgs corona virus, kan deze extra les niet doorgaan. Ben je geïnteresseerd? stuur een mail naar mirja@mareyoga.nl, dan kunnen we deze mooie les op een ander moment opnieuw aanbieden!