yogales in studio low lungeHet blijft nog even behelpen gedurende de lockdown. Om het voor jou iets makkelijker te maken, thuis de discipline en motivatie te vinden, om je mat uit te rollen, bieden we vanaf deze week naast de voorafopgenomen lessen die je op elk gewenst moment kunt volgen, ook wekelijks 3 live online lessen via zoom.

Maandag 20.15 – 21.30 uur Gentle Hatha met Mirja

Woensdag 9.00 – 10.15 uur: Yang Hatha met Mirja

(rustig kwa tempo, maar krachtiger kwa houdingen dan de Gentle hatha)

Zaterdag 9.00 – 10.00 uur Hatha Yoga met Priscilla

Dit rooster geldt t/m 1 mei. In de tweede week van de meivakantie is de Gentle Hatha les op donderdagavond (ipv maandag) en de Yang Hatha op vrijdagochtend (ipv woensdag). – En daarna ziet de wereld er kwa coronaregels waarschijnlijk ook al weer een stukje anders eruit.

Hoe werkt het?

De online life lessen werken net als een ‘gewone’ les in de studio: je meldt je aan via momoyoga voor de desbetreffende les, een half uur voor start van de les ontvang je in je mailbox de link naar zoom.

Daarnaast kun je nog steeds kiezen om je in te schrijven voor de les “MareYoga thuis: online lessen” op maandagavond, dan ontvang je op dinsdag een mail met links naar 4 vooraf opgenomen lessen (deels wekelijks nieuw, deels herhalingen van eerdere opnames). Deze lessen kun je gedurende de hele week zo vaak herhalen als je wilt.