MareYoga • e-mail • Stille Mare 11, Leiden

tarieven

Nieuw bij MareYoga

Wat past bij jou?


We hebben verschillende abonnementen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Omdat je het meest profijt zult hebben, als je regelmatig yoga beoefend, adviseren we om minimaal eens per week te komen.

Proeflessen


Yogaschool Yoga Leiden Mirja ZitznerWil je kennismaken met MareYoga? Stuur dan een mail aan mirja@mareyoga.nl en geef aan voor welke les je graag zou willen komen. Twee proeflessen kosten €12,50. Je kunt binnen 2 weken 2 verschillende lessen uitproberen.

Bij de cursussen stoelyoga en Yoga4Parkinson kun je twee lessen uitproberen voor 25,00€ en maken we daarvoor een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van ca 30 min.

Proeflessen betaal je contant in de studio (graag gepast). Er is geen pin aanwezig.

Abonnement


Bevalt het? Dan ga je over naar een abonnement. We werken met doorlopende abonnementen, opzegging is per kwartaal mogelijk. Afhankelijk van hoe vaak je wilt komen kan je kiezen tussen Basis (1 les per week), Extra (2 lessen per week) of Onbeperkt (zo vaak je maar wilt). Je betaalt voor 12 (resp. 24 lessen) per kwartaal (13 weken). Binnen de 13 weken kan je je lessen vrij plannen. Heb je het een week te druk, dan kan je de volgende week twee keer komen. Daarnaast heb je een altijd een week speling om eventuele gemiste lessen in te halen.

Losse lessen volgen


In principe werken wij met een abonnementen omdat wij geloven dat een bepaalde commitment en continuïteit bevorderlijk is voor de studio en de leden. En je commitment is niet voor eeuwig…per kwartaal kun je besluiten om te pauzeren of te stoppen. Maar we willen je ook de mogelijkheid geven om er soms van af te wijken, als dit beter in je leven past. Daarom kan je ook losse lessen volgen. Ook deze les koop je van te voren via de website.

Yoga4Parkinson en stoelyoga


Stoelyoga en Yoga4Parkinson worden als cursus aangeboden, op een vaste dag met een vaste groep deelnemers.

Op 6 februari start een nieuwe cursus Yoga4Parkinson.

De cursus stoelyoga start weer bij voldoende belangstelling. Interesse? Stuur dan een mail naar mirja@mareyoga.nl

Instromen op een later moment is mogelijk. Betaald wordt dan uiteraard voor het resterende aantal lessen (13,15 € per les).
Tijdens schoolvakanties en op feest dagen is er geen les.
Er is geen opzegtermijn voor de cursus, na afsloop van de cursus besluit je, of je aan de volgende cursus deel wilt nemen.

156

Basis

 • 1 les per week
 • 13 weken geldig
 • (€13 per les van 75 minuten)
 • kopen

221,28

Extra

 • 2 lessen per week
 • 13 weken geldig
 • (€9,22 per les van 75 minuten)
 • kopen

118,35

Yoga4Parkinson

 • 9 bijeenkomsten
 • start 6 februari 2023
 • kopen

17

Losse les
 • na aankoop 1 maand geldig
 • kopen

Kaart / abonnement kopen

Ledensysteem


Je abonnement koop je hier. Schrijf je in in ons ledensysteem en ontvang dan een inlogcode. Hiermee kun je je abonnement  aanschaffen.

Je betaalt via iDEAL.

TIP: Als je een vaste les hebt, reserveer dan meteen bij aanschaf je 12 lessen vooruit. Zo heb je er de komende 3 maanden geen omkijken meer.

Les reserveren/annuleren


Als je een abonnement/leskaart hebt aangeschaft, kun je via het rooster je lesplek reserveren. Hiervoor log je in met je persoonlijke wachtwoord. Dit kan op je computer maar ook op je mobiele telefoon met de app ‘Momoyoga’.

Kun je een keer toch niet? Dan kan je je geboekte les tot 2 uur van te voren annuleren, zodat de plek vrij komt voor iemand anders. Je kan de les op een ander moment inhalen binnen de periode van je abonnement. Achteraf annuleren kan niet.

Abonnement opzeggen


Je abonnement wordt automatisch verlengd met een periode van drie maanden. Wil je je abonnement definitief of tijdelijk opzeggen (bijvoorbeeld ivm een lange reis)? Dat kan tot uiterlijk 2 weken voor afloop door een mail te sturen aan mirja@mareyoga.nl

PRIJZEN per 06-1-2023: Prijswijzigingen voorbehouden. 

Basis abonnement (1 les/ week):          156,00 euro
Extra abonnement (2 lessen/week):    221,28 euro
Onbeperkt Yoga :                                     250,00  euro
Losse Les:                                                   17,00  euro

2 Proeflessen voor €12,50?

Ja graag!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!