MareYoga • e-mail • Stille Mare 11, Leiden

tarieven

Nieuw bij MareYoga

Wat past bij jou?


Per 1 oktober krijgt de locatie een andere bestemming en stopt de yogastudio. De  laatste les is op maandag 25.9. Tot die tijd kun je gewoon lessen volgen! Ben je geen lid (meer), maar wil je toch nog een keertje meedoen? Dan kun je een losse les volgen. Kosten hiervoor zijn 17,-€, óf contant te betalen voor start van de les, óf via inschrijving met momoyoga.

Omdat we geen langlopende abonnementen meer aanbieden, is het volgen van een proefles voor 10,- helaas  niet meer mogelijk.

Proeflessen


Yogaschool Yoga Leiden Mirja ZitznerWil je kennismaken met MareYoga? Stuur dan een mail aan mirja@mareyoga.nl en geef aan voor welke les je graag zou willen komen. Een proefles kost 10,-€.

Bij de cursus Yoga4Parkinson maken we eerst een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en kun je daarna een proefles volgen, de kosten hiervoor zijn 20,- € (mochten wij na het kennismakingsgesprek erop uitkomen, dat een proefles voor jou niet zinvol is, dan zijn er geen kosten aan het gesprek verbonden).

Proeflessen betaal je contant in de studio (liefst gepast). Er is geen pin aanwezig.

Abonnement


Bevalt het? Dan ga je over naar een abonnement. We werken met doorlopende abonnementen, opzegging is per kwartaal mogelijk. Afhankelijk van hoe vaak je wilt komen kan je kiezen tussen Basis (1 les per week), Extra (2 lessen per week) of Onbeperkt (zo vaak je maar wilt). Je betaalt voor 12 (resp. 24 lessen) per kwartaal (13 weken). Binnen de 13 weken kan je je lessen vrij plannen. Heb je het een week te druk, dan kan je de volgende week twee keer komen. Daarnaast heb je een altijd een week speling om eventuele gemiste lessen in te halen.

Losse lessen volgen


In principe werken wij met een abonnementen omdat wij geloven dat een bepaalde commitment en continuïteit bevorderlijk is voor de studio en de leden. En je commitment is niet voor eeuwig…per kwartaal kun je besluiten om te pauzeren of te stoppen. Maar we willen je ook de mogelijkheid geven om er soms van af te wijken, als dit beter in je leven past. Daarom kan je ook losse lessen volgen. Ook deze les koop je van te voren via de website.

Yoga4Parkinson en stoelyoga


Stoelyoga en Yoga4Parkinson worden als cursus aangeboden, op een vaste dag met een vaste groep deelnemers.

In augustus ’23 start een nieuwe cursus Yoga4Parkinson. Precieze data volgen.

De cursus stoelyoga start weer bij voldoende belangstelling. Interesse? Stuur dan een mail naar mirja@mareyoga.nl

Instromen op een later moment is mogelijk. Betaald wordt dan uiteraard voor het resterende aantal lessen.
Tijdens schoolvakanties en op feest dagen is er geen les.
Er is geen opzegtermijn voor de cursus, na afsloop van de cursus besluit je, of je aan de volgende cursus deel wilt nemen.

156

Basis

 • 1 les per week
 • 13 weken geldig
 • (€13 per les van 75 minuten)
 • kopen

221,28

Extra

 • 2 lessen per week
 • 13 weken geldig
 • (€9,22 per les van 75 minuten)
 • kopen

118,35

Yoga4Parkinson

 • 9 bijeenkomsten
 • start 6 februari 2023
 • kopen

17

Losse les
 • na aankoop 1 maand geldig
 • kopen

Kaart / abonnement kopen

Ledensysteem


Je abonnement koop je hier. Schrijf je in in ons ledensysteem en ontvang dan een inlogcode. Hiermee kun je je abonnement  aanschaffen.

Je betaalt via iDEAL.

TIP: Als je een vaste les hebt, reserveer dan meteen bij aanschaf je 12 lessen vooruit. Zo heb je er de komende 3 maanden geen omkijken meer.

Les reserveren/annuleren


Als je een abonnement/leskaart hebt aangeschaft, kun je via het rooster je lesplek reserveren. Hiervoor log je in met je persoonlijke wachtwoord. Dit kan op je computer maar ook op je mobiele telefoon met de app ‘Momoyoga’.

Kun je een keer toch niet? Dan kan je je geboekte les tot 2 uur van te voren annuleren, zodat de plek vrij komt voor iemand anders. Je kan de les op een ander moment inhalen binnen de periode van je abonnement. Achteraf annuleren kan niet.

Abonnement opzeggen


Je abonnement wordt automatisch verlengd met een periode van drie maanden. Wil je je abonnement definitief of tijdelijk opzeggen (bijvoorbeeld ivm een lange reis)? Dat kan tot uiterlijk 2 weken voor afloop door een mail te sturen aan mirja@mareyoga.nl

PRIJZEN per 06-1-2023: Prijswijzigingen voorbehouden. 

Basis abonnement (1 les/ week):          156,00 euro
Extra abonnement (2 lessen/week):    221,28 euro
Onbeperkt Yoga :                                     250,00  euro
Losse Les:                                                   17,00  euro

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!