MareYoga • e-mail • Stille Mare 11, Leiden

Hoe het werkt, tips & huisregels

Welkom bij MareYoga. Fijn dat je er bent.

We maken het je graag gemakkelijk met wat uitleg over de werkwijze rondom lessen bij MareYoga. Mocht je nog vragen hebben dan helpen we je graag! Huisregels en welkom lees je hieronder, ivm corona zijn deze op dit moment wat anders en uitvoeriger dan normaal. Neem even de tijd dit door te nemen, zodat we allemaal zo plezierig en veilig mogelijk samen yoga kunnen doen. Daarna meer specifieke info over de abonnementen etc. Is er iets nog onduidelijk? Mail naar mirja@mareyoga.nl.

Veel plezier met de lessen!

Voor de les (aangepast ivm corona protocol)

Vooraf thuis:

 • Reserveer online een plekje voor de les die je wil volgen. Bij reservering ontvang je een mail met vragen naar je gezondheid mbt tot corona. Als je een of meer vragen hiervan met ‘ja’ beantwoord, blijf je thuis. Een les volgen zonder dat je je van te voren hebt aangemeld is helaas niet mogelijk.
 • Er is plek voor maximaal 12 (+1) deelnemers. In momoyoga kun je zien, hoeveel plekken nog beschikbaar zijn.
 • We hebben een ‘ VIP ruimte’ (normaal de kleedkamer) waarbij je achter glas in je eigen kamer de les kunt volgen, als je het in de zaal nog niet aandurft, maar wel de gezamenlijke les mist. Wil je hiervan gebruik maken, dan reserveer je in momoyoga deze specifieke plek
 • annuleren kan 2 uur van te voren, zodat iemand anders nog de kans krijgt, deze plek te gebruiken

In de studio:

 • Kom omgekleed naar de studio, de kleedkamer is buiten gebruik/ is nu de VIP ruimte
 • Neem  je eigen mat mee en wat je verder nodig hebt tijdens de les (bvb deken, oogkussen, meditatikussen, yogablok, water)
 • Neem verder zo min mogelijk spullen mee naar de studio, omdat alles in de zaal zal liggen
 • Verzamel buiten voor de studio (…in veilige afstand van elkaar), 15 – 10 minuten voordat de les start.
 • Bij binnenkomst in de hal kun je je handen desinfecteren.
 • Jassen en tassen zonder waardevolle spullen kun je in de trap aan de kapstok hangen (er zijn extra kapstokken, zodat de jassen verspreid kunnen hangen)
 • Gebruik zoveel mogelijk je toilet al thuis, het toilet in de studio is wel open.
 • In de studio zijn plekken gemaarkeerd, waar je je mat neer kunt leggen. Als de les niet helemaal vol is, gebruik je de plekken met een x niet (dan kunnen de matten in die 2 ijen iets verder uit elkaar schuiven en heb je nog meer ruimte)
 • Betreedt en verlaat de studiozaal 1 voor 1 en houd voor, tijdens en na de les minimaal 1,5 meter afstand van elkaar

Hoe het werkt

Abonnementen

MareYoga werkt met doorlopende abonnementen via de app Momoyoga. Je kunt kiezen uit:

 • Basis (1 les/week),
 • Extra (2 lessen/ week) of
 • Onbeperkt


Je betaalt per kwartaal (13 weken).
Binnen die 13 weken kun je je lessen zelf inplannen. Heb je het een week te druk, dan kun je de volgende week twee keer komen. Daarnaast heb je een altijd een week speling om eventuele gemiste lessen in te halen.

Ledensysteem Momoyoga (online toepassing of app)

Momoyoga is een app waarin je gemakkelijk lessen kunt boeken en je abonnement betalen. Voor jou makkelijk voor zowel thuis als onderweg; voor onze administratie fijner dan betalingen en inschrijvingen rondom lessen.

Betaling

Onze abonnementen zijn doorlopend, we gaan er dan ook vanuit dat je lessen blijft volgen tot je zelf aangeeft te stoppen of pauze te nemen. Je betaalt per kwartaal via iDEAL met Momoyoga. Een week voor afloop van je kaart krijg je een automatische herinneringsmail (als je al betaald hebt kun je de mail dus gewoon negeren!)
Let op: zonder schriftelijke opzegging wordt je abonnement automatisch verlengd.

Les boeken

Het is de bedoeling dat je je plek in een les boekt vooraf via Momoyoga. Je kunt al je 12 lessen vooruit reserveren of per week bekijken wanneer je wilt komen. Je kunt tot kort voor de les reserveren, vaak is hier nog plek voor.

Reserveren kan hier of via de Momoyoga app op je telefoon.

Annuleren

Kun je een keer niet komen of ben je ziek, dan kun je je reservering ook weer annuleren. Annuleren kan tot uiterlijk 2 uur voor start les.

Opzegging

We hopen natuurlijk dat je heel lang yoga bij ons blijft volgen! Mochten er lesvormen zijn die je wilt proberen maar die wij niet bieden dan kun je altijd een verzoek mailen. Wie weet lukt het om dit in de toekomst aan te bieden. Mocht je willen stoppen of een pauze willen inlassen, dan kan dat door uiterlijk 2 weken voor afloop van je abonnement een mail te sturen naar mirja@mareyoga.nl.

Studio

Jij bent je beste leraar, luister altijd goed naar je eigen lichaam! Deelname aan de lessen is dan ook op eigen risico.

Extra info pauze en ziekte

Tijdelijke stop

Wil je een pauze van een of meerdere weken tussen twee abonnementen in (anders gezegd; tussen twee kwartalen)? Dan kun je je abonnement tijdelijk stopzetten. Dat kan door uiterlijk 2 weken voor afloop van je huidige abonnement een mail te sturen aan mirja@mareyoga.nl.

Ziekte

Bij langdurige ziekte (minimaal 3 weken) kun je je abonnement eerder stopzetten en je resterende lessen inhalen wanneer je weer beter bent, binnen een periode van 6 maanden. Stuur een mail naar mirja@mareyoga.nl, de stop gaat dan in op het moment van je mail.

2 Proeflessen voor €12,50?

Ja graag!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!