MareYoga • e-mail • Stille Mare 11, Leiden

Hoe het werkt, tips & huisregels

Welkom bij MareYoga. Fijn dat je er bent.

We maken het je graag gemakkelijk met wat uitleg over de werkwijze rondom lessen bij MareYoga. Mocht je nog vragen hebben dan helpen we je graag! Huisregels en welkom lees je hieronder, daarna meer specifieke info. Is er iets nog onduidelijk? Mail naar mirja@mareyoga.nl.

Veel plezier met de lessen!

Voor de les

Voor ons, en jezelf, is het prettig als je er ca 10 minuten voor de start van de les bent. Je kunt dan rustig arriveren, eventueel omkleden en de les kan dan op tijd beginnen. Als je te laat bent is de les helaas begonnen en kun je, om de rust en concentratie van andere deelnemers niet te storen, niet meer naar binnen.

 • Wees op tijd!
 • Niet aanbellen tijdens de lessen.
 • Gebruik de bovenste bel.
 • Geen gebruik van mobiele telefoons in de yogazaal.
 • Drinken mag worden meegenomen in een afsluitbare fles/bidon.
 • Kleed je warm en comfortabel aan.
 • Studiomatten reinigen naar gebruik
 • Eet bij voorkeur niets tot vlak voor de les, of eet weinig en iets lichts.
 • Als je lichamelijke klachten hebt, of in verwachting bent, meld dat dan even aan de docenten.

Hoe het werkt

Abonnementen

MareYoga werkt met doorlopende abonnementen via de app Momoyoga. Je kunt kiezen uit:

 • Basis (1 les/week),
 • Extra (2 lessen/ week) of
 • Onbeperkt


Je betaalt per kwartaal (13 weken).
Binnen die 13 weken kun je je lessen zelf inplannen. Heb je het een week te druk, dan kun je de volgende week twee keer komen. Daarnaast heb je een altijd een week speling om eventuele gemiste lessen in te halen.

Ledensysteem Momoyoga (online toepassing of app)

Momoyoga is een app waarin je gemakkelijk lessen kunt boeken en je abonnement betalen. Voor jou makkelijk voor zowel thuis als onderweg; voor onze administratie fijner dan betalingen en inschrijvingen rondom lessen.

Betaling

Onze abonnementen zijn doorlopend, we gaan er dan ook vanuit dat je lessen blijft volgen tot je zelf aangeeft te stoppen of pauze te nemen. Je betaalt per kwartaal via iDEAL met Momoyoga. Een week voor afloop van je kaart krijg je een automatische herinneringsmail (als je al betaald hebt kun je de mail dus gewoon negeren!)
Let op: zonder schriftelijke opzegging wordt je abonnement automatisch verlengd.

Les boeken

Het is de bedoeling dat je je plek in een les boekt vooraf via Momoyoga. Je kunt al je 12 lessen vooruit reserveren of per week bekijken wanneer je wilt komen. Je kunt tot kort voor de les reserveren, vaak is hier nog plek voor.

Reserveren kan hier of via de Momoyoga app op je telefoon.

Annuleren

Kun je een keer niet komen of ben je ziek, dan kun je je reservering ook weer annuleren. Annuleren kan tot uiterlijk 1 uur voor start les.

Opzegging

We hopen natuurlijk dat je heel lang yoga bij ons blijft volgen! Mochten er lesvormen zijn die je wilt proberen maar die wij niet bieden dan kun je altijd een verzoek mailen. Wie weet lukt het om dit in de toekomst aan te bieden. Mocht je willen stoppen of een pauze willen inlassen, dan kan dat door uiterlijk 2 weken voor afloop van je abonnement een mail te sturen naar mirja@mareyoga.nl.

Studio

Jij bent je beste leraar, luister altijd goed naar je eigen lichaam! Deelname aan de lessen is dan ook op eigen risico.

Extra info pauze en ziekte

Tijdelijke stop

Wil je een pauze van een of meerdere weken tussen twee abonnementen in (anders gezegd; tussen twee kwartalen)? Dan kun je je abonnement tijdelijk stopzetten. Dat kan door uiterlijk 2 weken voor afloop van je huidige abonnement een mail te sturen aan mirja@mareyoga.nl.

Ziekte

Bij langdurige ziekte kun je je abonnement eerder stopzetten en je resterende lessen inhalen wanneer je weer beter bent, binnen een periode van 6 maanden. Stuur een mail naar mirja@mareyoga.nl, de stop gaat dan in op het moment van je mail.

2 Proeflessen voor €12,50?

Ja graag!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!